Banners

Over ons

Ons doel

Ons doel is om "preferred supplier" te zijn voor logistiek advies, door toegevoegde waarde te leveren op het gebied van supply chain management en logistieke planning. We leveren tastbare resultaten en dit weerspiegelt zich in ons klantenportfolio, hoge mate van retentie van bestaande klanten en gestage groei.

Hoe bereiken wij ons doel

Bedrijven in de logistieke dienstverlening moeten efficiënter en klantgerichter opereren om hun competitieve voordeel te behouden of uit te breiden. Als de beschikbare kennis, middelen of ruimte bij een specifiek onderwerk ontoereikend is, brengt BBV Logistics Support de benodigde knowhow en ervaring in. Wij willen en kunnen uw bedrijf ondersteunen in diverse disciplines zoals transport, warehousing, planning en totale logistieke oplossingen. Nieuwe inzichten worden overgebracht en geïmplementeerd binnen uw organisatie.

Resultaten

Bij eerdere implementaties is bewezen dat deze "hands on" aanpak tot succes leidt. De intensieve samenwerking en communicatie op de werkvloer bevordert tevens de acceptatie van ( noodzakelijke ) veranderingen. Immers: niets is zo menselijk als logistiek! De kwaliteit van onze organisatieadviezen wordt gekenmerkt door hun uitvoerbaarheid

 

 

Contact

Telefoon
Planning : +31 20 406 8040
Csum : +31 20 406 8042
Loods : +31 20 406 8045