Banners

Onze diensten

Consultancy

 

BBV Logistics Support helpt bedrijven bij het verbeteren van hun logistieke processen. Onze benadering is eenvoudig en gericht op feiten. Steevast blijkt in de praktijk ( hoe groot problemen ook kunnen zijn ) dat oplossingen en kwaliteiten voorhanden liggen. De nadruk van onze aanpak ligt zowel op het analyseren van de problemen en het zoeken naar oorzaken. Vervolgens helpen wij u stap voor stap om het doel te bereiken. BBV Logistics Support biedt herkenbare diensten die gericht zijn op het oplossen van uw businessvraagstukken en de efficiëntie van uw processen te optimaliseren. Door zelf op de werkvloer mee te kijken vertrouwen wij  er op in een korte tijd een beeld te vormen waardoor er voor gerichte oplossingen gezord kunnen worden.

Wij helpen u om aanwezige hulpmiddelen en kwaliteiten te herkennen en benutten. Door de positieve benadering van individu en organisatie is deze werkwijze zeer geschikt om snel tot structurele verbeteringen te komen. De logistieke consultant neemt tijdelijk plaats tussen de mensen op de werkvloer en management. Zo wordt kennis opgedaan van de bedrijfscultuur, specifieke methodes, procedures, normen en kwaliteiten van uw organisatie. Op basis van deze informatie en cijfermatige gegevens ontstaan al snel ideeën en mogelijkheden voor effectieve verbetertrajecten en systeemvernieuwingen. 

Transport

 

Luchtvracht transport is de bakermat van alle medewerkers van BBV Logistics Support, een complexe keten waarin vaak constructieve oplossingen bedacht en opgezet worden om de doelstelling van onze opdrachtgevers te bereiken. Er wordt gekeken naar efficiëntie, doorloopsnelheid, security, schade beperking en kostenbesparing. In samenspraak met onze opdrachtgever kunnen wij het transport op uw wensen afstemmen. Door jarenlange ervaring in luchtvracht transport zijn wij in staat om betrouwbare en effectieve bedrijven in te schakelen, wij nemen uw logistieke handelingen uit handen zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteieten. Elk mogelijke zending of soort transport is bij ons in goede handen, wij denken graag met u mee. Met het one-stop-shopping-concept krijgt u een passend antwoord op al uw verzend- of transportvragen. 

Warehousing

 

Bulk partijen afbreken op house airwaybill of op ordernummers splitsen, een export consolidatie opbouwen of complete export en import lijnen opzetten ( onder andere op locatie Eindhoven ) zijn expertises waarin wij ons weten te onderscheiden op basis van vakkennis en ondersteuning van goed opgeleid personeel. Op en overslag van goederen kunnen wij op diverse manieren en locaties aanbieden, of het nu gaat om entrepot, koel of high value goederen, wij hebben de geschikte locatie voor u.

Graag willen wij u voor een persoonlijk gesprek uitnodigen en samen bespreken of BBV ook uw bedrijf van dienst kan zijn. Graag verwijzen wij u naar onze contact pagina.

Voorwaardes

 

Op Alle met BBV Gesloten overeenkomsten zijn altijd de laatst gedeponeerde versie van de LSV-voorwaarden van toepassing. Voormelde voorwaarden worden op eerst verzoek aan de opdrachtgever verstrekt en kunnen worden opgevraagd bij de informatiebalie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam.Tevens kunnen deze voorwaarden en condities worden gedownload, uitgeprint en opgeslagen via de website van BBV.

 

 

 

BijlageGrootte
LSV 2014 - Nederlands.pdf174.05 KB
LSV 2014 - Engels.pdf189.33 KB
 

Contact

Telefoon
Planning : +31 20 406 8040
Csum : +31 20 406 8042
Loods : +31 20 406 8045